15 Mart 2014 Cumartesi

Vajinismus Sorununa 2-3 Günde Kesin Çözüm - Op. Dr. Ali Ata ÖZDEMİR - Cinsel Terapist - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

IMG_4506[2]

Eşim OP.DR. MİTRA ÖZDEMİR ile beraber Özel Mitra Kadın Hastalıkları Doğum Merkezini, İzmir – Karşıyaka’da Ocak 2006 kurduk . 2012 Eylül Ayından itibaren sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yeni adresimizde Girne Blv. No:166 (Girne Garenti bankası yanı) Karşıyaka da tüm tıbbi cihazlar ve yeni 4 Boyutlu USG ile yenilenmiş olarak size hizmet vermeye devam etmekteyiz.
CİSED  ten Eğitimlerimi alarak Cinsel Terapist oldum.Op. Dr. ALİ ATA ÖZDEMİR 2008 yılından bu yana  VAJİNİSMUS problemi başta olmak üzere, CİNSEL SORUNLAR (ağrılı cinsel ilişki, cinsel isteksizlik, Boşalalma bozuklukları,Orgazm sorunları ve anorgazmi. Ayrıca cinsel sorunlar tek taraflı olmadığından  erkeklerde de ERKEN BOŞALMA ve EREKSİYON BOZUKLUKLARI)  konularında hastalarıma hizmet vermekteyim.
VAJİNİSMUS Terapisi/tedavisi 2-3 günde yoğunlaştırılmış terapi seansları ile %100 çözülmektedir.  Diğer cinsel sorunları da seanslarla çözümlemekteyiz. Cinsel konuları isterseniz sorun halinden çıkartıp zevkli, keyifli, farkındalıklı ve beden-duygu-zihin birlikteliğini sağlayarak hayatınızı daha güzel hale getirmek elinizde..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder